Puppies

Wie gaat er mee…

Afgelopen week zijn er al heel wat bezichtigingen geweest voor de puppies, en de meeste komen uiteindelijk voor de zilveren weimaraner puppy’s. ,aar bij het aanzien van de broertjes bespeuren we toch enige twijfel. Das niet gek, want de andere puppies zijn zeker zo mooi, en voor elk wat wils. Ook voor de grote stoere grijze, mr. Chill met zijn roze bandje, is er een nieuwe tehuis waar hij binnenkort verwend zal worden, en voor Mr Yellow of te wel Omer, die al een naam heeft gekregen van zijn nieuwe baasjes.

Elke dag gaan de pupies s’morgen van hun binnenverblijf naar buiten. Niks is beter dan in de openlucht met een klein huisjes voor als het gaat waaien of een kleine regenbui passeert.

Een paar keer per dag mogen alle puppies gewoon rond lopen bij ons overdekt terras, en als de behoefte bij een klein plasje blijft, nou daar doen wij niet moeilijk over.

Komende week worden ze acht weken en gaan er al een aantal het nest verlaten. Ze worden nog een keer ontwormd en deze week zijn de paspoortjes klaar. De nieuwe eigenaren krijgen naast het paspoortje ook een zak Caro Croc Puppy Large mee, voor de overgang naar hun uiteindelijke brokjes. We hebben ervoor gekozen onze puppies groot te brengen met Caro Croc van Vobra, een mengvoerspecialist uit Loosbroek, een dorpje vlakbij,totdat ze wat groter zijn.

Nog een kleine check en hup de wijde wereld in..

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *